Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Autorităţile de reglementare din întreaga lume introduc standarde de eficienţă energetică din ce în ce mai stricte. Fluctuaţiile imprevizibile de pe piaţa energiei şi ale preţurilor carburanţilor au arătat cât este de valoroasă eficienţa energetică pentru operaţiunile de afaceri.

Instruirea în domeniul managementului energetic va deveni din ce în ce mai utilă pentru companii, deoarece conducerea şi angajaţii vor înţelege impactul pozitiv al economiei de energie şi beneficiile acesteia în afaceri. Un sistem de management energetic ajută companiile să elaboreze o politică de eficienţă energetică şi să stabilească obiectivele care întrunesc cerinţele legislative.

Pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice şi a anticipa cerinţele normative, SGS oferă o gamă largă de cursuri de instruire în domeniul managementului energetic, pentru angajaţii de la toate nivelurile organizaţiei dumneavoastră. Toate cursurile se desfăşoară la cel mai înalt nivel de expertiză, integritate şi profesionalism. Cursurile noastre de instruire în domeniul managementului energetic sunt elaborate pentru diverse grupuri şi în funcţie de diverse interese, inclusiv:

  • Informarea tuturor angajaţilor cu privire la managementul energetic
  • Principiile de bază ale managementului energetic, pentru cei din conducerea superioară
  • Management energetic avansat pentru ingineri şi personalul tehnic
  • Prezentare generală a sistemelor de management energetic
  • Sisteme de management energetic pentru auditorii interni
  • Sistemele de management energetic - studii de caz
  • Atelier pe tema auditului energetic

Cursurile noastre de instruire pot fi oferite sub formă de cursuri pentru public sau de uz intern, adaptate cerinţelor dumneavoastră specifice. Le puteţi solicita atât ca programe distincte, cât şi în cadrul serviciilor noastre de consultanţă în domeniul managementului energetic. Consultanţii noştri în instruire vă stau la dispoziţie pentru a discuta cele mai potrivite cursuri pentru organizaţia dumneavoastră. Fie că vă pregătiţi pentru certificare sau aveţi nevoie de asistenţă tehnică pentru a vă îmbunătăţi eficienţa energetică, experţii noştri în managementul energetic sunt gata să vă împărtăşească din experienţa profesională şi recomandările lor.