Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Unul dintre elementele cheie pentru o afacere sustenabilă – atât din punct de vedere economic cât și din punct de vedere al mediului – este asigurarea că resursele pe care le utilizați în producție și în operațiunile dvs.

Vor continua să fie disponibile și în viitor. Producția agricolă și de servicii silvice necesită o atenție și o grijă constantă pentru a rămâne profitabile pentru dvs. și pentru a vă sprijini afacerea într-un mod sustenabil.

SGS vă oferă servicii de verificare, testare, audit și certificare necesare pentru a vă asigura implementarea celor mai bune practici în operațiunile dvs. comerciale. Evaluările noastre de mediu și de impact social pot servi drept garanție că operațiunile dvs. minimizează impactul asupra comunităților în care activați și asupra mediului înconjurător.

Rețeaua noastră globală de consultanți specializați vă asigură accesul la o plajă vastă de cunoștințe cu privire la ultimele tendințe în producția agricolă, obținerea recoltei și managementul forestier. Vă putem oferi garanția că sistemele dvs. sunt concepute pentru a menține cel mai înalt nivel de sustenabilitate în activitățile dvs. agricole și de exploatare forestieră.

Luați legătura astăzi cu liderul global în materie de sustenabilitate, contactând chiar astăzi echipa noastră de specialiști.