Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Problemele legate de schimbările climatice şi de sustenabilitate sunt în prim planul planificării strategice deoarece organizațiile lucrează pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon.

Ca organizație de inspecție principală, SGS se obligă să asiste organizațiile în respectarea mediului și în îndeplinirea obligațiilor de raportare a emisiilor de dioxid de carbon.

Echipele noastre de specialişti în servicii privind schimbarea climei au experienţă în fiecare industrie şi sector de activitate şi sunt disponibile în toată lumea. Acționăm într-un domeniu de afaceri comerciale divers – de la companii mici până la cele mai mari corporații – oferind oricând mijloace de laborator și rezultate rapide ale testelor pentru a vă permite să vă confirmați obiectivele de compensare prin intermediul serviciilor noastre de certificare şi verificare.

Pentru cei care doresc să treacă de aceste prevederi normative de bază, gama noastră de evaluări vă poate ajuta să elaborați un plan pentru reducerea emisiilor, creând un avantaj competitiv unic.

Abordarea schimbări climatice şi reducerea amprentei de carbon este acum o parte esenţială a planificării strategiei dumneavoastră. Expertiza noastră internațională ne face partenerul perfect pentru a vă ajuta să stabiliți, să evaluați și să vă reduceți amprenta de carbon. Contactați astăzi echipele noastre de încredere pentru a afla mai multe.