Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Schema TickIT este o certificare conform ISO 9000 a sistemului de management pentru fabricanţii de programe şi furnizorii de servicii software. Este dedicată organizaţiilor a căror activitate comercială principală o constituie dezvoltarea şi distribuţia de produse software, operarea de centre de date sau furnizarea de servicii informatice. Schema furnizează practici exemplare de design, dezvoltare şi suport pe parcursul întregului ciclu de viaţă al dezvoltării de programe software. SGS este un lider de încredere în servicii de certificare a calităţii programelor software, inclusiv conform TickIT.

Un sistem de management conform TickIT permite optimizarea operaţiunilor dumneavoastră de dezvoltare de programe software şi suport, reducând defecţiunile, livrările târzii şi costurile de mentenanţă neprevăzut de mari. Auditorii Tick IT independenţi de la SGS furnizează metode practice de a vă optimiza permanent operaţiunile, demonstrându-vă în acelaşi timp angajamentul vis-a-vis de calitatea produselor software oferite.

SGS este un lider de încredere în servicii independente de audit şi certificare. În calitate de fabricant sau furnizor de produse şi servicii software, certificarea conform cerinţelor TickIT a sistemelor dumneavoastră de management al calităţii vă permite să:

  • Reduceţi riscul defecţiunilor de sistem şi al timpilor morţi
  • Optimizaţi eficienţa produsului/serviciilor dumneavoastră
  • Înţelege nevoile clienţilor dumneavoastră în fiecare etapă a ciclului de viaţă al produsului lor 
  • Oferiţi optimizare continuă, ceea ce rezultă în calitate ameliorată a produsului şi repetabilitate 
  • Dezvoltaţi un cadru pe baza căruia să controlaţi schema, costurile şi consideraţiile privind testarea

Auditul dumneavoastră conform TickIT este derulat de o echipă de specialişti software de la SGS care au fost instruiţi şi înregistraţi ca auditori TickIT sau auditori-şef TickIT. Experienţa lor dovedită în industria dezvoltării de programe software vă garantează faptul că înţeleg operaţiunea dumneavoastră şi că vă oferă cel mai eficient şi profesionist serviciu posibil. În momentul finalizării auditului, veţi deţine o imagine clară a punctelor forte ale operaţiunii dumneavoastră şi a sectoarelor a căror optimizare va genera un nivel crescut al satisfacţiei clienţilor şi rezultate ameliorate.

Atunci când încheiați un parteneriat cu firma SGS pentru certificarea dumneavoastră conform TickIT beneficiați de experienţa unui lider respectat global pentru serviciile de audit și certificare oferite. Contactați-ne pentru a afla mai multe informații despre procesul de certificare TickIT.