Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Standardul ISO 20000 este axat pe integrarea și implementarea proceselor serviciilor coordonate de management. Scopul acestuia este de a oferi control continuu, o eficiență sporită și oportunități de îmbunătățire continuă. Acest lucru presupune colaborarea cu organizația dvs. pentru adaptarea personalului și a procedurilor din departamentul de servicii clienți, suport clienți, livrare de servicii pentru clienți și echipa operațională.

Standardul are ca scop asigurarea calității în domeniul calitatea serviciilor IT și este compus din două părți principale.

  • ISO 20000-1 - o specificație formală, care definește cerințele necesare pentru o organizație, pentru a putea livra servicii la o calitate acceptabilă pentru clienți, conform cărora poate fi evaluată conformitatea companiei dvs.
  • ISO 20000-2 - un Cod de practici care descrie cele mai bune practici pentru procesele de management al serviciilor în scopul standardului ISO 20000-1. Codul de practici este deosebit de util pentru organizații care pregătesc un audit conform ISO 20000-1 sau care plănuiesc o îmbunătățire a serviciilor.

Certificarea ISO 20000 demonstrează încrederea și calitatea serviciilor IT pentru angajați, acționari și clienți.

Noi oferim o gamă vastă de cursuri de instruire pentru toate nivelurile de abilitate și notorietate, inclusiv programe de instruire pentru dobândirea unor cunoștințe de bază și cunoștințe necesare pentru auditori șefi.

Un audit pentru obținerea certificării conform ISO 20000, oferit de firma SGS, va ajuta organizația dvs. la dezvoltarea și îmbunătățirea performanțelor.