Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Evaluarea riscurilor pentru resursele de apă subterană Contactaţi astăzi echipa noastră experimentată pentru un plan de măsuri potrivite pentru proiectul dumneavoastră.

Resursele de apă subterană sunt prețioase pentru afacerea dumneavoastră și trebuie protejate. Acestea pot fi supuse riscului de poluare de la echipamentele și procesele dumneavoastră de producție. Datorită deplasării naturale a pânzei freatice, acestea ar putea împrăștia contaminarea mai departe în comunitățile învecinate și pot cauza daune ecosistemelor locale sau sănătății oamenilor.

Noi evaluăm apele dumneavoastră subterane examinând viteza de migrare a poluanţilor identificați în unitatea dumneavoastră de producție. Folosim o serie de programe informatice şi de servicii de modelare a apei subterane pentru ca dumneavoastră să vedeți dimensiunea oricărui plan necesar de prevenție.

Serviciile noastre de evaluare a riscurilor pentru apele subterane utilizează cele mai noi tehnici în informatică și modelarea apelor subterane pentru a simula curgerea şi drenajul apei şi a anticipa propagarea potenţială a contaminării. Examinăm, de asemenea, impactul potenţial al operațiunilor dumneavoastră asupra sănătății oamenilor și asupra ecosistemelor locale.
O evaluare temeinică a riscurilor va permite echipelor noastre experimentate să ia în considerare orice acțiune corectivă pe care trebuie să o efectuați pentru succesul terenului dumneavoastră dar şi pentru îndeplinirea oricăror cerinţe normative.

Sunaţi-ne astăzi și începeți să analizați soluţiile care să vă protejeze resursele de ape subterane.