Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

O calitate bună a aerului din încăperi îmbunătăţeşte starea bună şi sănătatea angajaţilor dumneavoastră. Aşadar nu există nicio îndoială că spaţiile cu o calitate bună a aerului sunt locuri de muncă mai productive.

SGS oferă servicii de testare a calităţii aerului din încăperi care vă oferă linişte, ştiind că asiguraţi un mediu de lucru sigur şi sănătos pentru angajaţii dumneavoastră.

Putem oferi o evaluare a calităţii aerului din încăperi care va stimula un bun management al mediului pentru fiecare aspect de la locul dumneavoastră de muncă. Soluţiile noastre vă pot purta prin întreaga durată de viaţă a spaţiilor dumneavoastră de lucru - de la idei pentru proiectul clădirii până la tehnici pentru demolarea sigură şi ecologică a amplasamentului.

Pe durata vieţii noastre, fiecare din noi petrecem zeci de mii de ore la serviciu. Calitatea scăzută a aerului din încăperi poate cauza probleme grave de sănătate, cum ar fi alergiile şi bolile respiratorii. Şi chiar afecţiunile minore, cum ar fi durerile de cap şi iritaţiile ochilor, pot cauza disconfort şi distragere a atenţiei care pot duce, în cele din urmă, la productivitate mai scăzută. Dacă doriţi o abordare mai proactivă pentru managementul de mediu care să vă confere un avantaj competitiv, noi vă putem ajuta cu soluţii inovatoare potrivite pentru locul dumneavoastră de muncă.

Calitatea mediului interior implică reglarea climatului, a ventilaţiei şi a umidităţii. Noi executăm inspecţii amănunţite ale sistemelor dumneavoastră de încălzire şi de condiţionare a aerului. Efectuăm verificări ale ventilaţiei şi măsurători la faţa locului ale alergenilor, ozonului, azbestului şi ale altor substanţe periculoase. Calitatea sursei dumneavoastră de apă este testată în special pentru a exclude contaminarea care poate cauza boala legionarilor. Putem examina, de asemenea, nivelurile de zgomot, intensitatea vibraţiilor şi a luminii.

Oferim date sigure şi explicabile şi un proces de certificare extrem de avansat şi de rentabil. Dacă posedaţi mai multe amplasamente, tehnicile noastre de monitorizare pe termen lung standardizează măsurile de corectare la toate amplasamentele şi ajută la reducerea costurilor dumneavoastră de operare. Dacă trebuie să respectaţi legislaţia relevantă, ne putem ocupa noi de acest lucru pentru dumneavoastră.

Documentaţia noastră vă permite să faceţi din managementul mediului o parte durabilă a activităţilor dumneavoastră obişnuite. Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cât de simplu este să vă îmbunătăţiţi condiţiile de lucru şi să creaţi un mediu în care dumneavoastră şi angajaţii dumneavoastră să puteţi munci la niveluri maxime de performanţă.