Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Indiferent de anvergura proiectului dumneavoastră, testarea de permeabilitate de la SGS poate asigura cele mai bune soluții pentru succesul durabil. Contactați astăzi echipa pentru cel mai bun plan care să ducă la îndeplinire proiectul dumneavoastră.

Pentru multele proiecte care implică sol și apă, controlul drenajului și al infiltrării este esențial pentru succes. Pentru o spălătorie auto locală, drenajul apei este esențial; pentru un proiect nou de construcții, prioritatea ar putea fi maximizarea infiltrării apei de ploaie.

Avem mulți ani de experiență și mii de proiecte de studii hidrogeologice pe care ne putem baza. Putem găsi soluția potrivită pentru proiectul dumneavoastră specific. Adaptarea proprie a testării de permeabilitate locală (testul Lefranc) utilizată în hidrogeologie, ne permite să calculăm permeabilitatea chiar și în zone nesaturate. Este o metodă rapidă și ieftină pentru analiza permeabilității solului care vă va ajuta să identificați cea mai bună soluție pentru sistemele de control al infiltrării și de drenaj.

Utilizăm sisteme informatice geografice pentru integrarea și vizualizarea unei game de date, permițându-vă să vedeți imaginea de ansamblu și să stabiliți prioritățile unui plan de acțiune. Cu tehnologie și echipamente de ultimă oră, putem gestiona orice proiect, indiferent dacă este mic sau mare. Dacă instalați un sistem public de distribuție a apei, noi calculăm raza de influență a pompării, determinăm capacitatea resurselor pânzei freatice și delimităm zonele de protecție pentru prevenirea contaminării pânzei freatice.

Acolo unde este probabil să se elibereze ape reziduale, putem examina soluții care să respecte reglementările de management al deșeurilor și să reducă riscurile pentru sănătatea oamenilor, ecosistemele locale și resursele de pânză freatică. Putem implementa și sisteme de purificare a apei care să respecte criterii specifice de autorizare locală pentru deversarea în râuri sau canale navigabile artificiale a apelor tratate.

Cu numeroasele noastre certificări profesionale, lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de administrarea legală și normativă și terminați-vă proiectul la timp și în limita bugetului alocat. Vă putem ajuta cu contracte de licențiere, prospecțiuni în teren, analiză și documentare pentru a satisface nevoile de management al mediului și siguranței.

Colaborarea cu SGS oferă o garanție a calității și siguranței, bazată pe anii noștri de experiență. Demarați următoarea dumneavoastră colaborare de succes și contactați echipa noastră astăzi.