Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Studiile SGS ale apelor industriale şi uzate vă ajută să vă protejaţi mediul şi să limitaţi poluarea datorată apelor uzate.

Pentru a îndeplini cerinţele de reglementare, firma dumneavoastră trebuie să limiteze deversarea apelor uzate în mediu. Analiza apelor uzate pe care noi o efectuăm vă va ajuta să respectaţi toate limitele reglementate. Integrarea unui plan de management de mediu ar putea aduce beneficii reputaţiei firmei dumneavoastră, arătând un angajament clar pentru date de mediu bune. Analiza noastră pentru apele uzate industriale vă va ajuta să fixaţi un reper ridicat pentru sectorul dumneavoastră de activitate.

Reputaţia noastră referitoare la rezultate sigure şi rapide este susţinută de ani de experienţă în care am colaborat cu multe sectoare de activitate. Examinăm compoziţia apelor uzate, analizând probele dumneavoastră cu atenţie şi precizie pentru a stabili calitatea lor chimică, biochimică sau microbiologică. Laboratoarele noastre Multilab ® folosesc numai metoda aprobată cel mai recent pentru a preleva probe de apă, cu operaţii menite să nu afecteze conservarea mediului natural.

Analizele noastre de specialitate includ:

  • Teste microbiologice, teste bacteriologice, teste ecotoxicologice şi de radioactivitate
  • Indici biotici pentru a verifica nivelul de microorganisme
  • Poluanţi anorganici (anioni, metale, nutrienţi) şi organici (solvenţi, ulei mineral, hidrocarburi, pesticide) reglaţi
  • Cerere chimică şi biologică de oxigen, alcalinitate şi conductivitate
  • Diagnostice ale sistemelor de canalizare şi ale apelor pluviale
  • Verificări ale conductelor folosind tehnici video de ultimă generaţie  
  • Indici pentru numărarea nevertebratelor, viermilor acvatici şi peştilor

Dacă se descoperă nivele de contaminare, putem analiza remedii precum instalaţiile de depoluare şi vă putem oferi consultanţă tehnică pentru epurarea apelor uzate.

Echipele noastre sunt recunoscute pe plan internaţional şi sunt acreditate pentru a vă ajuta să respectaţi cele mai ridicate standarde de mediu - sunaţi-ne astăzi.