Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Când este vorba de protecţia dumneavoastră, a firmei şi a angajaţilor dumneavoastră, trebuie să fiţi siguri.

Cu laboratoare de testare acreditate la nivel naţional şi cu specialişti independenţi, cu experienţă, SGS vă poate ajuta cu serviciile de gestionare a azbestului. Sunaţi astăzi echipa noastră.

Expunerea la azbest este un risc grav pentru sănătate. Pentru a vă ajuta să gestionaţi prezenţa azbestului pe terenul dumneavoastră, veţi avea nevoie de consultanţă de specialitate şi de asistenţă tehnică. Vă puteţi baza pe echipa noastră experimentată pentru a efectua evaluarea riscurilor azbestului, pentru a identifica şi testa prezenţa azbestului şi pentru a vă ajuta să îndepliniţi toate cerinţele de reglementare dacă este necesară eliminarea sigură a acestuia.

Echipa noastră are rezultatele şi expertiza necesare pentru a pune capăt grijilor dumneavoastră. Folosim laboratoarele noastre mobile pentru a efectua monitorizarea azbestului ca să vă ajutăm să descoperiţi dacă aveţi azbest pe teren. Prelevăm cu grijă probe din fiecare material suspect şi le examinăm cu ajutorul microscoapelor cu lumină polarizată pentru a stabili prezenţa, tipul şi cantitatea de azbest.

Atunci când este necesar, metodele noastre de identificare a azbestului includ folosirea unui microscop electronic cu transmisie sau cu baleiaj pentru a distinge clar azbestul de alte fibre organice sau anorganice. Acest lucru ne permite să controlăm şi expunerea la alte produse periculoase similare precum siliciul cristalin respirabil şi alte fibre minerale artificiale.

Pentru a vă asigura că respectaţi legislaţia cea mai recentă, noi vom:

  • Identifica materiale care conţin azbest la locul dumneavoastră de muncă
  • Furniza tuturor angajaţilor un registru la faţa locului al materialelor care conţin azbest
  • Organiza evaluări şi verificări regulate ale materialelor cu azbest identificat
  • Eticheta materialele cu azbest identificate
  • Implementa un plan de gestionare a azbestului
  • Supraveghea controlul eliminării azbestului
  • Efectua monitorizarea şi verificările ulterioare eliminării azbestului
  • Elibera certificate privind limita maximă a azbestului

Oferim servicii complete, de la verificarea terenului şi prelevarea de probe până la analiză şi elaborarea rapoartelor. Toate evaluările şi recomandările sunt efectuate în conformitate cu cerinţele şi reglementările locale relevante. Laboratoarele noastre sunt acreditate conform standardelor de calitate naţionale şi internaţionale aplicabile şi sunt recunoscute de organisme guvernamentale autorizate.

Pentru a garanta siguranţa terenului dumneavoastră, contactaţi-i astăzi pe specialiştii noştri în servicii de gestionare a azbestului.