Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS este de zeci de ani lider mondial în externalizare farmaceutică, devenind partener companiilor de toate mărimile, inclusiv celor mai importante 20 de companii farmaceutice din lume.

Nu există partener mai bun pentru testare analitică de laborator de înaltă calitate, cercetare clinică şi servicii independente de audit şi certificare.

Serviciile noastre utilizează tehnologie de ultimă generaţie şi personal competent şi experimentat, la curent cu ultimele inovații în domeniul lor. Obiectivul nostru este să oferim un pachet complet care poate să ajute clienţii "de la moleculă la punere pe piaţă", prin cercetare, teste clinice, dezvoltare de produs, testarea controlului calităţii, producţie şi furnizare. În plus, oferim soluţii robuste de audit farmaceutic pentru clienţii ce caută consiliere pentru îmbunătăţirea proceselor, tehnologiei sau metodologiei. Fiind o companie orientată pe client, serviciile noastre sunt îndeajuns de flexibile pentru a fi utilizate pentru un pachet complet de externalizare a dezvoltării de medicamente, sau ca servicii singulare.

Important de reţinut este că serviciile noastre respectă standardele de reglementare––internaţionale şi locale, astfel încât puteţi fi siguri că produsul dumneavoastră va avansa către piaţă cât de repede posibil, depășind problemele de reglementare, calitate, siguranţă şi eficacitate.

Experţii noştri sunt la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă explica modul în care serviciile lor pot fi utile companiei dumneavoastră pentru a rămâne lider în domeniul respectiv. Indiferent că oferim un pachet complet de servicii farmaceutice sau ajutor în perioade de activitate intensă, puteţi fi siguri că veţi beneficia de aceleaşi niveluri ridicate de calitate şi integritate pe care le oferim tuturor clienţilor.