Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă comercializa produsele în SUA și Canada, acestea trebuie să respecte standardele naţionale de siguranţă din aceste state.

Ca laborator de testare recunoscut la nivel național, SGS poate să testeze şi să certifice produsele dumneavoastră pentru pieţele din Canada şi Statele Unite (certificare de către un laborator de testare recunoscut la nivel național).

Ca laborator de testare recunoscut la nivel național recunoscut de Administraţia pentru Securitate şi Sănătate la Locul de Muncă din Statele Unite (OSHA), evaluăm şi testăm produsele dumneavoastră pentru a stabili dacă:

  • Respectă standardele naţionale de siguranţă
  • Materialele, procesul și condițiile de fabricație respectă normele de siguranță a produselor
  • Sistemul de calitate al producătorului garantează calitatea produselor în mod constant

SGS America de Nord poate certifica produsele conform standardelor aplicabile din SUA şi Canada, prin testare şi certificare de către o terţă parte în spaţiile noastre de testare acreditate de OSHA. Dacă produsul dumneavoastră întruneşte cerinţele testării de către un organism autorizat, are dreptul să poate marcajul SGS America de Nord pentru a semnala conformitatea. Acest marcaj demonstrează angajamentul dumneavoastră pentru siguranţa produselor față de producători, furnizori, comercianţii cu amănuntul, autorităţile de reglementare şi clienți.

Aflaţi mai multe despre cum poate produsul dumneavoastră să beneficieze de serviciile noastre de testare şi certificare în SUA şi Canada, marcajul NRTL ca organism certificat naţional şi marcajul SGS America de Nord.