Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Fabricanţii care furnizează aparatură medicală în Hong Kong trebuie să se asigure că produsele lor îndeplinesc criteriile Sistemului de control administrativ al aparaturii medicale din Hong Kong (MDACS), fapt ce constituie responsabilitatea Agenţiei executive a departamentului de sănătate, denumită Biroul de control al aparaturii medicale din Hong Kong.

Certificarea privind aparatura medicală din Hong Kong este diferită faţă de schemele aplicate în majoritatea ţărilor şi, momentan, nu reprezintă o cerinţă legală, însă, în viitor, va fi înlocuită de o legislaţie obligatorie. Pentru a vă lansa produsele pe această piaţă, puteţi aplica pentru a fi evaluaţi şi înregistraţi voluntar. Această certificare este însă recomandată firmelor care exportă masiv aparatură medicală în Hong Kong, sau care doresc să obţină contracte guvernamentale. Pentru a garanta o lansare cu succes pe această piaţă, contactaţi cât mai curând auditorii SGS experimentaţi în aparatură medicală pentru a vă oferi servicii de consiliere şi evaluare.

SGS este un birou de control al aparaturii medicale din Hong Kong, recunoscut de Organismul de evaluare a conformităţii, şi poate derula activităţi de audit şi revizuire a documentaţiei tehnice privind aparatura medicală pe care organizaţia dumneavoastră o fabrică sau o comercializează pe piaţa din Hong Kong. Această schemă a fost deja extinsă pentru a include aparatură de diagnostic in vitro (IVD) şi se preconizează că va deveni obligatorie în viitor. Obţinând acum evaluarea opţională a aparaturii, firma dumneavoastră va fi pregătită pentru acest progres.

Serviciile inovatoare şi experienţa globală fac din SGS partenerul de certificare ideal pentru a obţine certificarea privind aparatura medicală din Hong Kong, care vă va permite să vă comercializaţi mai uşor aparatura medicală pe piaţa în continuă dezvoltare din Hong Kong. Certificarea adecvată a aparaturii medicale obţinută la momentul oportun reprezintă cheia în obţinerea de noi contracte, lansarea de produse noi şi pătrunderea pe noi pieţe.

Îndepliniţi criteriile Sistemului de control administrativ al aparaturii medicale din Hong Kong (MDACS) prin intermediul serviciilor SGS de audit şi revizie tehnică.