Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Întrucât din ce în ce mai mulți consumatori din toată lumea doresc să preia controlul asupra propriei sănătăți și stări de bine, cererea pentru dispozitive medicale clasificate drept produse de consum este în creștere.

În același timp, organismele de reglementare încearcă să asigure siguranța și fiabilitatea acestor produse, iar companiile trebuie să îndeplinească o listă din ce în ce mai complexă de cerințe normative care variază pe diferite piețe geografice.

Serviciile SGS de certificare a conformității cu reglementările au fost concepute pentru a vă ajuta să înțelegeți reglementările relevante pentru dispozitivele și produsele dvs. medicale și să obțineți certificarea cu cât mai puține complicații posibil.

Experții noștri cunosc în profunzime reglementările relevante și modul în care se aplică acestea. Noi creăm programe de certificare pentru a răspunde nevoilor specifice ale organizației dvs., ținând cont atât de produse, cât și de piețele pe care doriți să pătrundeți. Vă putem ajuta să obțineți certificare pentru:

  • standarde internaționale precum ISO 13485 și MDSAP,
  • reglementări regionale, inclusiv directivele și regulamentele UE privind dispozitivele medicale și dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro,
  • reglementări locale, precum cele din Hong Kong, China, Japonia (JPAL) și Taiwan, China (ROC).

Programele noastre de certificare acoperă:

  • cursuri de formare privind reglementările, 
  • audituri ale proceselor și sistemelor dvs. în raport cu cerințele standardelor sau reglementărilor aplicabile,
  • eliberarea certificării în urma finalizării unui proces de certificare.

Obiectivul nostru este să vă ajutăm să obțineți certificarea pentru ca produsele dvs. să nu fie blocate de complicații normative înainte de a ajunge pe piață și să ofere un nivel ridicat de siguranță pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății. Cu o rețea internațională de specialiști și o reputație mondială de cunoștințe la nivel de expert și servicii de primă clasă, SGS este singura capabilă să vă ajute să respectați cerințele reglementărilor privind dispozitivele medicale și dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro în vederea obținerii certificării.