Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Monitorizarea mediului în producția farmaceutică, de la SGS - confirmați procese de producție fără contaminanți cu validarea esențială de cameră sterilă, testarea utilităților, servicii de monitorizare microbiologică și monitorizarea procesului farmaceutic.

Pentru a respecta obligațiile normative și a vă asigura că produsele dvs sunt potrivite pentru piață, este vital să confirmaţi că toate aspectele procesului de producție farmaceutică nu sunt contaminate. Serviciile noastre de monitorizare de mediu pentru producția farmaceutică vă ajută să confirmaţi că tot ceea ce există în camerele dvs curate și în mediile de procesare, precum aerul și gazul, până la echipamentul dvs nu este contaminat.

Noi oferim programe personalizate de monitorizare a igienei pentru a se potrivi nevoilor dvs. De asemenea, efectuăm teste de acceptanță pentru instalarea de camere sterile în unitatea de producție și monitorizarea rutinelor importante de contaminare viabilă și ne-viabilă a unităţilor și utilităților dvs de producție.

Serviciile noastre includ:

  • validarea camerei sterile
  • monitorizare și analiză gaz pentru a demonstra că au fost respectate standardele normative
  • testarea cu monograf cu apă efectuată în conformitate cu Convenția Farmacopeea a SUA (USP), Farmacopeea Europeană (EP) și Farmacopeea Japoneză (JP)
  • Testare microbiologică de mediu

Ca furnizor mondial principal de monitorizare de mediu în producția farmaceutică, oferim experiență, cunoştinţe profesionale și resurse de neegalat.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta cum vă pot fi de folos serviciile noastre de monitorizare de mediu.