Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Oferind diverse tipuri de asistenţă pentru companii pe tot parcursul lanţului de aprovizionare şi producţie, de la proiectare până la transportul produselor finite, serviciile SGS pentru produsele electrice şi electronice includ testarea şi certificarea la cele mai înalte standarde a dispozitivelor dumneavoastră medicale.

Realizate de experţi de talie mondială, serviciile noastre vă pot ajuta să stabiliţi criterii de constricţie critice încă din primele stadii din viaţa produsului şi să identificaţi standardele aplicabile pe diverse pieţe, astfel încât producţia prezinte siguranţă şi calitate.

De asemenea, avem o gamă largă de teste şi evaluări ale proceselor, prin care vă putem ajuta să obţineţi certificările relevante şi să le demonstraţi consumatorilor că produsul dumneavoastră a îndeplinit cerinţele normative.

Serviciile noastre sunt realizate de o reţea internaţională de experţi în produse electrice şi electronice şi de laboratoare acreditate pe plan local, care se bucură de o reputaţie solidă în ce priveşte inovarea şi standardele înalte în furnizarea de servicii.

Serviciile noastre de testare şi certificare sunt îndeajuns de flexibile pentru a satisface necesităţile unor industrii variate, de la bunuri de consum la ştiinţe naturale, iar consultanţii noştri vor crea programe adaptate special pentru dumneavoastră.

Având decenii de experienţă în a-şi ajuta clienţii să asigura avantajul competitiv al dispozitivelor lor medicale, SGS este cel mai bun partener pentru furnizarea de servicii electrice şi electronice.