Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Mărimea şi forma particulelor prezintă interes pentru clienţii dintr-o gamă largă de industrii, deoarece mărimea particulelor unui produs biofarmaceutic poate avea un impact asupra unui produs în două feluri: ca influenţă asupra performanţei unui medicament, sau ca indicator de contaminare.

Mulţi clienţi se orientează către serviciile SGS de analiză a particulelor pentru a obţine informaţii relevante din etapa de dezvoltare sau de fabricare a produselor, acesta fiind un criteriu din ce în ce mai important în caracterizarea API şi a excipienţilor. Comportamentul farmacologic al unui produs medicamentos poate fi influenţat de modificări ale mărimii şi structurii particulelor. În plus, informaţii referitoare la contaminarea potenţială a injecţiilor şi a infuziilor sunt necesare ca parte a evaluării siguranţei medicamentului. Prin urmare, un studiu intensiv al mărimii particulelor API şi a excipienţilor, de la dezvoltarea până la la producţia de medicamente, poate facilita dezvoltarea de produse sigure, stabile şi eficiente.

Indiferent de industria în care activați, laboratoarele noastre de talie mondială oferă o gamă completă de teste pentru a vă ajuta în procesul de testare a particulelor. Acestea includ calcularea numerică şi analiza diferitelor mărimi şi forme ale particulelor, inclusiv:

  • Măsurare prin difracţia laserului
  • Cernere mecanică
  • Cernere sonică şi cu jet de aer
  • Microscopie optică
  • Microscopie electronică de scanare a mediului

Analizele noastre sunt efectuate de experţi de talie mondială într-unul din laboratoarele noastre de ultimă generație răspândite la nivel global. Programele de test sunt concepute în funcție de natura produsului şi de cerinţele dumneavoastră specifice şi vă pot ajuta să respectați cerinţele normative pe plan internațional şi local.

Cu decenii de experiență în satisfacerea nevoilor de testare ale clienților din diverse industrii, SGS are o reputaţie solidă în livrarea analizei particulelor la standarde ridicate de acurateţe şi profesionalism. Contactaţi astăzi unul din consultanţii noştri pentru a stabili modul în care analiza particulelor vă poate ajuta să lansați produsul pe piaţă cât mai repede şi mai sigur posibil.