Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Schema de bune practici pentru spa de la SGS asigură centrului dumneavoastră spa un standard de calitate independent. Sunați astăzi echipa noastră comercială pentru a afla modul în care pot fi îmbunătățite serviciile dumneavoastră spa.

Este probabil ca tratamentele spa profesionale cum ar fi masajul, tratamentele faciale și cele corporale, să fie efectuate pe bază de apă. De aceea, centrele spa trebuie să respecte reglementările locale și cerințele aplicabile pentru sănătate și siguranță, să limiteze riscul evenimentelor neplăcute și să demonstreze obligația de diligență în cazul în care apare un astfel de eveniment.

Fiind compania lider în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, cu expertiză la nivel mondial, obiectivul nostru este să depășim mereu limitele așteptărilor pentru a livra cele mai bune servicii de pe piață, acolo unde sunt cerute. Puteți beneficia de expertiza noastră pentru a vă crește gradul de siguranță și a limita riscul apariției incidentelor și accidentelor care să pericliteze sănătatea în cadrul centrului dumneavoastră spa. Evaluăm practicile dumneavoastră curente pentru centre spa și vă furnizăm rapoarte temeinice care confirmă obligația de diligență și se comportă ca instrumente prețioase de management.

Schema noastră de bune practici pentru spa vă poate îmbunătăți reputația oferind aderarea la o susținere independentă a calității centrelor dumneavoastră spa, prin monitorizare regulată și independentă. Ne axăm pe următoarele domenii cheie:

Audit al practicilor din centre spa Efectuăm un audit inopinat pentru a revizui măsura în care centrul dumneavoastră se ridică la nivelul bunelor practici pentru centrele spa. Analizăm starea infrastructurii dumneavoastră, alimentarea cu apă și facilitățile, tratarea și siguranța oaspeților, calitatea serviciilor, curățenia și igienizarea, utilizarea și manevrarea produselor chimice și managementul unității.

Revizuirea procedurilor, practicilor și a înregistrărilor: Noi oferim un registru pentru urmărirea zilnică a procedurilor operaționale și a verificărilor necesare pentru curățenie, testare și întreținere. La fiecare vizită, revizuim operațiunile și verificăm înregistrările dumneavoastră.

Eșantionare și testare Analiză la fața locului a apei din piscina dumneavoastră și a apei din centrul spa, efectuată de laboratoarele noastre acreditate. Efectuăm teste pentru determinarea parametrilor biologici, inclusiv legionella.

Sistem de notare și raportare: Auditul nostru și analiza de laborator beneficiază de un un sistem de notare. Raportul nostru include detalii despre zonele care necesită îmbunătățiri pentru a fi în conformitate.

Certificarea și utilizarea mărcii SGS pentru bune practici™ Pentru unitățile care rulează un program anual de cel puțin patru audituri și teste valide ale apei și cu bețișoare igienice, eliberăm un certificat de înregistrare care să ateste aderarea la schema noastră.

De asemenea, putem să oferim o gamă de servicii la cerere, inclusiv musafir misterios, evaluare comparativă internă, testare suplimentară, asistență tehnică în cazul unei alerte de laborator și o evaluare a riscurilor de legionella.

Contactați echipa noastră comercială pentru a vă înscrie în schema noastră de bune practici în centre spa și pentru a afla mai multe despre modul în care serviciile noastre pentru centrele spa vă pot crește afacerea.