Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

O parte importantă în dezvoltarea produselor cosmetice este demonstrarea siguranței produsului și că nu prezinta riscul de contaminare microbiologică.

Testele de eficacitate de la SGS examinează eficiența antimicrobiană a produselor dvs. față de diferiți germeni și sunt efectuate pentru a respecta specificațiile dvs. și cerințele farmacopeice globale, inclusiv USP, Colipa și AFNOR. Acestea abordează şi cerinţele unor reglementări precum al 7-lea amendament la directiva cosmetică 76/768 valabilă în Europa.

Testele noastre de eficacitate sunt efectuate de experți în domeniu, într-unul din numeroasele noastre laboratoare de talie mondială. Probele sunt pregătite cu conservant și sunt inoculate separat cu tulpini de bacterii și ciuperci, care s-ar putea dezvolta în condiții normale de utilizare ale clienților, inclusiv bacterii Gram-pozitiv si Gram-negativ, mucegai și drojdie. Obiectivul nostru este să testam dacă produsele dvs. sunt sigure pentru uz, fără risc de contaminare pe întreaga durată de viață odată ce acestea au fost deschise.

Testele de eficacitate de la SGS pot fi efectuate pe gama completă de produse cosmetice și este indicat ca acestea să fie derulate în fazele incipiente ale procesului de dezvoltare.

Analiza microbiologică de la SGS este un instrument vital în dezvoltarea unui produs sigur și fiabil și în protejarea integrității mărcii dvs., analiza reducând riscul apariţiei de pericole odată ce produsul a fost lansat pe piață. Contactați astăzi consultanții noștri pentru a afla cum puteți beneficia.