Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a implementa REACH în cadrul companiei dumneavoastră, este nevoie de înţelegerea rolurilor şi responsabilităţilor implicate.

Pentru a vă ajuta, SGS a elaborat o serie de cursuri de familiarizare REACH.

Toţi producătorii, importatorii, distribuitorii şi utilizatorii din aval ai substanţelor chimice trebuie să cunoască pe deplin ce impact are REACH asupra afacerii şi furnizorilor proprii. Datorită expertizei noastre în domeniul REACH şi reţelei de experţi locali, instruirea pe care v-o oferim vă ajută să înţelegeţi cadrul normativ şi să dezvoltaţi o strategie pentru a-l adapta.

De asemenea, putem organiza cursuri de instruire REACH la sediul dumneavoastră, cu o structură adaptată necesităţilor dumneavoastră, de la o prezentare generală până la teme specifice domeniului sau lanţului de aprovizionare. De asemenea, putem organiza seminare REACH pentru reţeaua dumneavoastră de furnizori.

Cu ajutorul soluţiilor noastre de instruire, compania dumneavoastră va înţelege cerinţele directe şi indirecte ale REACH şi va pune în practică strategia dumneavoastră de îndeplinire a cerinţelor legale. De asemenea, participanţii vor afla care sunt consecinţele tehnice şi de afaceri ale regulamentului.

Apelaţi la SGS pentru programe de instruire REACH şi asiguraţi-vă că echipa dumneavoastră înţelege rolurile şi responsabilităţile pe care le implică aceste cerinţe normative.