Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă un pachet complet de analiză a proteinelor şi peptidelor la standarde GLP/cGMP şi este partenerul perfect pentru clienţii ce caută externalizarea serviciilor lor de caracterizare a produselor farmaceutice şi biologice.

Reţeaua noastră de laboratoare angajează personalul cel mai competent şi informat, oferind analiză de proteine, peptide, produse biologice şi biosimilare pentru clienţi din întreaga lume. Expertiza lor are la bază tehnici şi tehnologie de ultimă generaţie, incluzând o gamă de spectrometre de masă de înaltă performanţă.

Serviciile noastre sunt complet flexibile pentru a se adapta nevoilor dvs şi pot fi utilizate ca teste singulare sau ca pachet complet care ar putea include:

  • Servicii de secvenţiere N-terminal şi C-terminal
  • Secvenţiere de novo
  • Analiza aminoacizilor, incluzând: determinarea coeficientului de extincţie, caracterizarea şi calcularea concentraţiei de proteine
  • Servicii complete de caracterizare a anticorpilor

Indiferent de nevoile dumneavoastră, toate serviciile noastre respectă principiile directoare ICH.

SGS este deja un partener de încredere al multor companii din lumea întreagă ce necesită servicii de caracterizare de proteine şi peptide. În calitate de lider pe plan mondial în inspecţie, verificare, testare şi certificare, suntem recunoscuţi ca reper global pentru calitate şi integritate.