Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS realizează că ambalajul sau recipientul folosit pentru transportul produsului dvs. este foarte important pentru siguranța și eficiența acestuia: un recipient prost din punct de vedere calitativ, sau unul care face posibilă contaminarea produsului dvs., poate pune în pericol sănătatea clienților dvs. și reputația dvs.

Serviciile de testare a ambalajelor și a recipientelor SGS oferă numeroase testări pentru a garanta că ambalajul este adecvat pentru scopurile dvs. și nu compromite calitatea produsului respectiv.

Testările noastre pentru ambalaje și recipiente sunt concepute pentru a întruni necesitățile a numeroși clienți din domeniul farmaceutic și biofarmaceutic, pentru dispozitivele medicale și din domeniile conexe. Fiecare client are necesități individuale, așa încât serviciile noastre sunt suficient de flexibile pentru a fi transformate în programe care pot oferi susținere permanentă sau ajutor atunci când este nevoie în perioadele aglomerate. Toate testele sunt derulate pentru a întruni cerințele autorităților de reglementare și cele farmacopee.

Testele noastre sunt efectuate de experți în domeniu, într-unul din numeroasele noastre laboratoare moderne din întreaga lume. Acestea includ teste pe materiile prime folosite pentru a fabrica recipiente, verificarea recipientelor produse finite precum și verificări pentru a analiza interacțiunea dintre ambalaje și conținut, inclusiv testarea componenților extractibili şi a lixiviabili

SGS are experiență îndelungată în a asigura testarea ambalajelor și a recipientelor pentru a sprijini controlul calității pentru clienți și pentru activitatea de evaluare a riscurilor. Consultanții noştri vă stau oricând la dispoziţie pentru a discuta despre modul în care vă putem ajuta să vă asigurați că ambalajele dvs. nu afectează siguranța și calitatea produselor.