Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii de testare virologică de la SGS - confirmați absența de contaminanți virusuri infecțioase în produsele dvs medicamentoase cu analizele noastre precise bazate pe culturi de celule.

Ca producător de produse biofarmaceutice derivate din linii de celule de origine umană sau animală, trebuie să vă testați produsele în producție pentru a confirma absența virusurilor infecțioase contaminante. Serviciile noastre de testare virologică vă oferă analize validate de virusuri incidentale și retrovirusuri in vitro pentru a vă ajuta să respectați liniile directoare europene și ale SUA.

De ce să alegeți serviciile de testare virologică de la SGS?

Serviciile noastre de testare virologică includ testarea virusurilor incidentale, testarea retrovirusurilor și analizele bazate pe celule in vitro . Vă putem ajuta să:

  • Obținerea de testare virologică eficientă pentru caracterizarea băncilor de celule, sau caracterizarea produselor derivate din linii de celule - inclusiv de origine umană sau de rozătoare. Noi oferim și testare pentru lansare de loturi, studii clinice și lansare pe piață
  • detectaţi virusurilor derivate din produse animale (de exemplu de origine bovină sau porcină)
  • testaţi vectorilor de virusuri/vaccinuri pentru a detecta prezența contaminanților infecțioși

Testare virologică de top de la un furnizor de clasă mondială

În calitate furnizor mondial principal de testare virologică, noi oferim experiența, cunoştinţele profesionale tehnice și normative și rețeaua globală unică de care aveți nevoie. Drept rezultat, noi putem proiecta analize complexe și personalizate pentru a respecta cerințe specifice pentru produs.

Analize in vitro

Noi vă oferim analizein vitrode 14 și 28 de zile utilizând o combinație personalizată de linii celulare - precum MRC-5, Vero, CHO-K1, HeLa, HEK293, rozătoare, etc. - pentru caracterizarea produselor derivate din linii celulare umane sau de rozătoare.

De asemenea, sunt disponibile linii indicatoare adecvate pentru uz în testarea altor produse, sau pentru extinderea gamei gazdă a panoului de indicatori. 

Analize de retrovirusuri

Noi vă oferim o gamă de analize de infectivitate, inclusiv:

  • analize XC pentru detectarea virusului leucemic murin (MLV) ecotropic infecțios
  • S+L- analize utilizând linii de celule de la nurcă sau feline, pentru detectarea MLV amfotropic sau xenotropic
  • celule mus dunni, cu imunofluorescență punct final sau punct final celulă PG4, pentru detectarea virusurilor formatoare de concentrații de celule de nurcă și ecotropice, amfotropice, xenotropice

Pentru retrovirusuri non-murin noi vă oferim testare de infectivitate pe celule indicator (selectate pentru susceptibilitatea lor la diferite tipuri de retrovirusuri).

Noi vă oferim și analize validate de infectivitate a retrovirusurilor pentru detectarea de virusuri formatoare de concentrații de celule de nurcă și ecotropice, amfotropice, xenotropice și analize de co-cultivare pentru amplificarea virusurilor cu tropism pentru celule umane.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de testare virologică,