Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Proteinele celulei gazdă reprezintă cel mai mare contaminant cu proteină din produsele biofarmaceutice, care au fost derivate prin tehnologia ADN-ului recombinant. Acestea necesită procese de recuperare a proteinelor, pentru a reduce la minim cantitatea lor în produsul final. Adesea, acestea sunt imunogenice și prezintă riscuri atât pentru eficacitatea medicamentului cât și pentru siguranța pacientului. Nivelurile de ADN ale celulei gazdă reprezintă de asemenea un contaminant, iar organismele de reglementare precum Organizația Mondială a Sănătății, UE și FDA au stabilit niveluri maxime pe care le consideră sigure în produs.

Testările SGS pentru detectarea impurităților din celula gazdă reprezintă un serviciu vital pentru garantarea calității și siguranței produselor dumneavoastră. Efectuate de experți şi derulate într-unul din laboratoarele noastre foarte bine echipate de la nivel global, acestea vă ajută să demonstrați siguranța indicând dacă impuritățile din celula gazdă se încadrează în limitele acceptabile.

SGS vă oferă metode de testare cu nivelul de precizie necesar pentru detectarea impurităților din celula gazdă și are capabilitățile necesare pentru dezvoltarea de analize specifice ale proteinelor din celula gazdă, pentru expresia liniei dumneavoastre celulare. Testele noastre includ:

  • Analiza proteinelor din celula gazdă - ELISA, ILA (studii cu imunoliganzi), SDS-PAGE și metoda „immunoblotting”
  • Analiza ADN-ului celulei gazdă - PCR cantitativ și hibridizare de tip „dot-blot”
  • Producerea de anticorpi împotriva imunizării cu celule „nule”

SGS este compania lider pe plan mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, cu servicii ce sunt permanent îmbunătățite pentru a ramâne cei mai buni în domeniu. Externalizându-vă activitatea de testare pentru determinarea impurităților din celulele gazdă, vă puneți încrederea într-o organizație de cercetare contractuală testată și verificată, care este deja partenerul unor actori importanți din domeniul științelor naturale.