Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii de testare a biosiguranței pentru produse biotehnologice, de la SGS - asigurați siguranța biofarmaceuticelor și vaccinelor dvs prin confirmarea absenței contaminanților și respectarea reglementărilor.

Autoritățile sanitare precum Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) și Agenția Europeană de Medicamente (EMA), cer ca biofarmaceuticele dvs să fie supuse la testări riguroase de siguranță. Noi vă ajutăm să demonstrați că toate băncile de celule, băncile de virusuri, materii primele de origine animală, recoltele în masă, și loturile de medicamente clinice sunt fără bacterii, ciuperci, drojdii, Mycoplasmă, virusuri și alți posibili contaminanți.

Ca lider mondial în serviciile de testare biofarmaceutică, noi vă oferim o gamă cuprinzătoare de servicii de testare a siguranței produselor biotehnologice, inclusiv virologie, biologie celulară și moleculară, cât și microbiologie și microscopie cu electroni. Drept rezultat, noi vă putem ajuta să asigurați siguranța produselor și să respectați cerințele dvs. normative.

Noi efectuăm caracterizare de bănci de celule și semințe de virusuri respectând compendii importante și linii directoare normative. De asemenea, vă oferim testare de produse finale pentru ADN rezidual și alte impurități aferente procesului. În plus, noi oferim studii de formulare și stabilitate, consultanță normativă și de siguranță și dezvoltarea personalizată de evaluări.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de testare a biosiguranței pentru produse biotehnologice,