Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Studii de monitorizare a pacientului pentru terapie celulară și genică, de la SGS - obțineți datele vitale de care aveți nevoie pentru evoluţia dezvoltării de medicamente pentru noi tratamente.

Tehnologia de terapia celulară și genică a devenit o strategie importantă pentru dezvoltarea de noi tratamente cruciale. Noi vă oferim studii esențiale de monitorizare a pacientului pentru terapie celulară și genică pentru stabilirea oricărei persistențe pe termen lung a vectorului viral, sau reactivare a vectorului.

De ce să alegeți studii de monitorizare a pacientului pentru terapie celulară și genică oferite de SGS?

Vă putem ajuta să:

  • monitorizaţi materialul clinic de la pacienții expuși la produse medicinale de transfer genic cu date exacte din evaluările noastre de reacție în lanț de polimerază cantitativă în timp real (qPCR)
  • rezolvaţi aspecte normative și să oferiți o parte importantă a evaluării siguranței tehnologiilor de terapie genică prin analiza noastră a studiilor de biodistribuție

Studii de încredere de monitorizare a pacienților pentru terapie celulară și genică de la un furnizor principal

Ca lider mondial în inspecția, verificarea, testare și certificare, noi oferim experiență de neegalat în studii de monitorizare a pacientului pentru terapie celulară și genică. În plus, noi oferim cunoştinţe profesionale tehnice și normative de ultimă oră, combinată cu rețeaua noastră globală unică, pentru a vă oferi datele exacte de care aveți nevoie pentru dezvoltarea de noi produse medicamentoase.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre studiile noastre de monitorizare a pacientului pentru terapie celulară și genică.