Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Analiza reziduurilor și impurităților aferente procesului, de la SGS - testarea efectivă a impurităților reziduale și analiza reziduurilor pentru produsele dvs biofarmaceutice.

În produsul final pot apărea, ca impurităţi aferente procesului, o mulţime de compuşi adăugaţi în timpul producției produselor dvs biofarmaceutice. Totuși, impuritățile reziduale pot fi dificil de detectat. De aceea vă oferim o analiză eficientă a impurităților legate de proces, testarea impurităților reziduale și analiza reziduurilor în biofarmaceutice. Drept rezultat, noi vă putem ajuta să confirmați îndepărtarea eficientă a impurităților prin procesul de aval și absența acestora din produsul final.

De ce să alegeți analiza reziduurilor și impurităților oferite de SGS?

Noi oferim analiza impurităților legate de proces, testarea impurităților reziduale și analiza reziduurilor în biofarmaceutice pentru a vă ajuta să:

  • analizaţi impuritățile și contaminanții aferenţi procesului în produsele dvs biotehnologice sau biologice
  • confirmați îndepărtarea eficientă a impurităților prin procesul de purificare
  • asigurați absența impurităților din produsul final
  • detectaţi impuritățile din celulă gazdă, inclusiv proteine de celule gazdă și acid dezoxiribonucleic (ADN) de celulă gazdă
  • efectuaţi evaluări specifice de proteine de celulă gazdă pentru linia celulară de expresie
  • demonstrați siguranța arătând că impuritățile de celule gazdă se încadrează în nivele acceptabile

Analiză de încredere a impurităților aferente procesului de la un furnizor principal

În calitate de furnizor mondial principal de testare a impurităților reziduale și analiza reziduurilor în biofarmaceutice, noi vă oferim experiența, cunoştinţele profesionale tehnice și normative, precum și rețeaua globală unică de care aveți nevoie.

Noi vă oferim o gamă largă de instrumentație de ultimă oră pentru cromatografie și spectrometrie de masă, împreună cu experiență vastă în dezvoltarea de metode, care sunt utilizate în optimizarea metodei analitice pentru analiza impurităților. Metoda optimizată poate fi validată apoi fie ca test de limite sau validare deplină ICH Q2(R1) efectuate conform GMP.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de analiză a impurităților aferente procesului.