Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Caracterizarea detergenților și surfactanților, de la SGS - o gamă de tehnici, inclusiv analiza surfactanților și analiza detergenților reziduali pentru a vă ajuta să caracterizaţi compușii activi de suprafață.

Noi vă oferim o experiență vastă în caracterizarea detaliată a compușilor activi de suprafață, fie individual, în amestecuri sau în produse finite. Cu ajutorul cunoștințelor noastre aprofundate în tehnicile de analiză a surfactanților, noi putem selecta abordarea analitică adecvată, care să se potrivească cu proiectele dvs individuale.

Printre acestea se numără:

 • Spectrometrie de masă cu electrospray de ioni pozitivi și negativi (ES-MS)
 • Cromatografie lichidă cu ioni pozitivi și negativi cu detectare prin spectrometrie de masă (LC-MS).
 • Ionizare cu desorbție laser asistată de matrice - spectrometrie de masă cu timp de zbor (MALDI-TOF MS) pentru identificarea surfactanților non-ionici

De ce să alegeți caracterizarea și analiza detergenților și surfactanților de la SGS?

Serviciul nostru include analiza surfactanților, testarea surfactanților reziduali și analiza detergenților reziduali. Vă putem ajuta să:

 • detectați și să cuantificați detergenții în produsele biofarmaceutice conform ICH Q6B, inclusiv TWEEN, și glicolul de polietilen (PEG)
 • identificați detergenții cationici și amfoterici, precum sărurile cuaternare de amoniu, oxizi-N, sulfobetaine și detergenți neionici prin ES-MS cu ioni pozitivi
 • identificaţi detergenții anionici, precum alchilbenzen sulfonați și sulfații de eter cu ES-MS cu ioni negativi
 • identificaţi detergenții neionici alcoxilați, precum etoxilați de alchilfenol, propoxilați de alcool și dispersanți de gazolină cu LC-MS
 • analizaţi nivele reduse de surfactanți sau matrici complexe cu LC-MS

Analiză de încredere a detergenților și surfactanților și caracterizare de la un furnizor principal

În calitate de furnizor mondial principal de analiză și caracterizare a detergenților și surfactanților, noi vă oferim experiența, cunoştinţele profesionale tehnice și normative și rețeaua globală unică de care aveți nevoie.

Analiza și caracterizarea noastră a detergenților și surfactanților a fost utilizată într-o gamă largă de industrii, precum:

 • monitorizarea protocoalelor de curățare în industria farmaceutică
 • detectarea aditivilor de gazolină cu ES-MS cu ioni negativi
 • analizarea solului, eșantioane de apă freatică și de faună bentică pentru nivele reduse de surfactanți, inclusiv reziduuri de sulfonat fluorurat, sulfonat perfluorooctan (PFOS) și produșii săi de descompunere derivați din spume de stingere a incendiilor.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre analiza și caracterizarea noastră a detergenților și surfactanților.