Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Analiza impurităților și contaminanților în produse de biotehnologie, de la SGS - o gamă de servicii ce oferă caracterizarea impurităților și contaminanților în produse derivate din biotehnologie și controlul contaminării microbiene.

Pentru a vă ajuta să respectați liniile directoare ICH Q6B, aveți nevoie de o analiză exactă a impurităților și contaminanților în produsele biotehnologice în timpul caracterizării produsului. Noi oferim un număr de servicii și tehnici ce oferă caracterizare a impurităților și contaminanților în produse derivate din biotehnologie .

În calitate de furnizor mondial principal în analiza impurităților și contaminanților în produsele biotehnologice, noi vă oferim experiență, cunoştinţe profesionale tehnice și normative și rețeaua globală unică de care aveți nevoie. Serviciile noastre vă ajută să analizați și să caracterizați impuritățile legate de proces, impuritățile legate de produs și substanțele legate de produs.

Printre soluțiile noastre se numără:

  • proteine celule gazdă, ADN celulă gazdă și alte testări pentru impurități aferente procesului
  • analiza impurităților și degradanților din produs
  • caracterizarea detergenților și surfactanților
  • analiza compoziției acizilor grași

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre analiza noastră a impurităților și contaminanților din produsele biotehnologice.