Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Fiind unul din domeniile ştiinţifice cu cea mai rapidă creștere, biofarmaceuticele oferă oportunități interesante cercetătorilor și afacerilor.

Pentru a sprijini progresul rapid, SGS a dezvoltat o gamă largă de servicii care se bazează pe expertiza sa îndelungată în testarea de biofarmaceutice, cercetare clinică, controlul și auditarea siguranței și calității.

SGS a fost un pionier în caracterizarea fizico-chimică utilizând spectrometrie de masă de ultimă generație și tehnici auxiliare în analizarea structurilor primare și superioare ale (glico)proteinelor. Serviciile noastre de testare de medicamente biologice și biosimilare au continuat să inoveze pentru a ajuta companiile să avanseze repede și sigur prin cercetări și studii clinice cu scopul de a lansa un produs pe piață cu prima ocazie. Specialiștii noștri în industria biofarmaceutică au expertiza necesară pentru a prelua din laborator, prin teste de caracterizare și control al calității, biofarmaceutice precum medicamentele pe bază de proteine și peptide recombinante, anticorpi monoclonali sau acizi nucleici, și a le aduce la stadiul de studii clinice pentru testarea siguranței și a eficienței.

Experții noștri vă stau mereu la dispoziție pentru a stabili cum am putea concepe un program care să vă satisfacă nevoile și pentru a analiza tehnicile diferite pe care le utilizăm. De asemenea, oferă servicii de consultanță în biotehnologie pentru a vă ajuta să vă dezvoltați, validați și îmbunătățiți metodele și eficiența în cercetare, dezvoltare și producție.