Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Certificarea BRC pentru ambalaje și materialele pentru ambalare, oferită de SGS - demonstrați conformitatea în ceea ce privește managementul pericolelor și al riscului, igienă, siguranța produselor și sistemele calității.

Fiecare organizație implicată în producția tuturor tipurilor de ambalaje și materiale de ambalare își poate manifesta angajamentul de a realiza produse sigure, funcționale și care respectă legislația, prin obținerea certificării în conformitate cu acest standard. Certificarea este de obicei cerută de clienţi ca parte a procedurilor acestora de aprobare a furnizorilor.

Noi suntem aprobați de BRC pentru a oferi certificare în conformitate cu standardul global BRC pentru ambalaje și materiale de ambalare, iar rețeaua noastră globală ne permite să oferim acest serviciu oriunde v-ați afla dumneavoastră (sau furnizorii dumneavoastră) și indiferent de poziția din lanțul internațional de aprovizionare pe care o dețineți. Ceea ce este important este că folosim auditori care vorbesc limba locală şi înţeleg cultura locală, ajutându-vă să vă asiguraţi că se respectă bunele practici ale managementului siguranţei.

Avantajele certificării

Obținerea certificării vă va ajuta să satisfaceți așteptările clienților dumneavoastră prin demonstrarea existenței planurilor, programelor și sistemelor pe care le cere standardul:

  • un sistem de management al pericolelor și riscurilor pentru a gestiona riscurile printr-o abordare pas cu pas;
  • angajamentul nivelului superior de conducere de a aloca suficiente resurse pentru îndeplinirea standardului;
  • un sistem de management al calității care detaliază politicile organizaționale și de management necesare pentru a asigura cadrul pentru îndeplinirea standardului;
  • o serie de programe preliminare care asigură principalele condiții operaționale și de mediu necesare pentru producerea de ambalaje sigure și igienice și controlul pericolelor generice acoperite prin bunele practici igienice și de producție.

De ce să alegeți certificarea în conformitate cu standardul global BRC privind ambalajele și materialele pentru ambalare?

Standardul BRC este recunoscut de Inițiativa Globală pentru Siguranța Alimentară (GFSI), un program care urmărește să armonizeze standardele internaționale de siguranță alimentară cu sprijinul celor mai mari producători și vânzători detailiști de alimente și ambalaje din lume. Recunoașterea GFSI înseamnă că puteți folosi standardul global BRC pentru a întruni cerințele acestor mari jucători printr-un sistem unic, recunoscut internațional, de management al siguranței alimentare.

Contactați SGS acum pentru a descoperi cum vă putem ajuta să îmbunătățiți calificările organizației dumneavoastră prin intermediul certificării în raport cu standardul BRC privind ambalajele și materialele pentru ambalare.