Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

În 2003, membrii Asociaţiei naţiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN) au semnat un acord de reglementare a siguranţei produselor cosmetice comercializate pe teritoriul acestor state.

Scopul acestui acord a fost dublu: să garanteze siguranţa, calitatea şi beneficiile atribuite produselor şi să elimine barierele comerciale dintre statele membre prin cerinţe tehnice armonizate.

Directiva Cosmetică ASEAN include norme complexe care acoperă un număr de aspecte referitoare la producţia cosmetică, inclusiv ingrediente, etichetare, beneficii declarate şi alte bune practici de producţie standard în domeniu (GMP). Pentru a fi eligibilă pentru înregistrarea în ASEAN, compania dumneavoastră trebuie să fie mai întâi supusă unui amplu audit de siguranţă conform ASEAN, derulat de un auditor de încredere şi recunoscut.

SGS este lider recunoscut global în derularea de audituri de siguranţă într-o gamă vastă de industrii. Noi avem experienţa şi expertiza necesare pentru a garanta că operaţiunea dumneavoastră este complet conformă cu sistemul normativ armonizat al ASEAN privind produsele cosmetice. Auditorii noştri specializaţi lucrează cu dumneavoastră pentru a se asigura că toate aspectele operaţiunii, inclusiv înregistrarea produselor, cerinţele de etichetare, listele de ingrediente, normele privind revendicările uzuale, cerinţele de import/export şi bunele practici de producţie, sunt conforme ASEAN.

Un audit independent derulat de SGS conform cerinţelor de siguranţă ASEAN este primul dumneavoastră pas important în direcţia înregistrării în cadrul ASEAN. Contactaţi-ne pentru a afla cum puteţi îndeplini cerinţele ASEAN şi cum vă puteţi introduce produsele cosmetice pe piaţa vastă a Asiei de Sud-Est.