Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile personalizate de audit adaptate la necesităţile specifice organizaţiei dvs. protejează integritatea mărcilor dvs.

SGS derulează servicii personalizate de audit pentru a verifica în cadrul operaţiunilor sau lanţurile dvs. de aprovizionare criteriile specificate.

Auditorii noştri competenţi verifică abilitatea organizaţiei dvs. de a îndeplini: cerinţele de calitate, de ex. cerinţele clienţilor; cerinţele de siguranţă; de mediu, de sănătate şi securitate ocupatională; de responsabilitate socială; şi cerinţele legale, care pot afecta performanţele societăţii dvs. precum şi rezultatele dvs.

Suntem un lider respectat în materie de audituri de secunda parte. Experţii noştri concep criterii particularizate şi adaptate pentru a întruni necesităţile dvs. specifice, iar reţeaua noastră globală de auditori cu competente multiple verifică performanţele. Aceştia lucrează cu dvs. pentru a asigura valoarea mărcii şi valorile companiei dvs.

Serviciile noastre personalizate de audit se împart în două categorii vaste: Evaluările furnizorilor/vânzătorilor/operatorilor verifică respectarea cerinţelor şi a convenţiilor contractuale de către furnizori; iar auditul conform Codului dvs. de Etică Profesională garantează că toţi partenerii din cadrul companiei respectă standardul organizaţiei dvs.

Orice audit personalizat este unic; oricum, auditorii noştri respectă cu stricteţe cele mai bune practici din domeniu. Etapele auditului personalizat vor include, de obicei, următoarele:

  1. Auditorii SGS definesc programul de audit care transformă necesităţile dvs. într-o listă de verificare de criterii, bazata pe nivelul de control pe care doriţi să îl aveţi asupra organizaţiei dvs. şi asupra partenerilor acesteia
  2. Auditul este derulat off site (în afara locatiei) şi/sau on site (la fata locului), pe baza cerinţelor de audit convenite
  3. La încheierea auditului, auditorul dvs. SGS emite un raport de audit, care este transmis şi revizorului nostru tehnic pentru revizuire şi aprobare, înainte de a fi trimis tuturor părţilor interesate, conform cerinţelor contractuale
  4. Vor fi derulate audituri de monitorizare permanente, conform contractului

Auditurile noastre de secunda parte vă oferă siguranţa că toţi cei implicaţi în activitatile dvs. cu alimente lucrează pentru a menţine integritatea mărcilor dvs. Auditurile noastre complexe analizează şi oportunităţile dvs. de a favoriza îmbunatatirea permanentă a sistemelor dvs., precum şi criteriile de performanţă necesare pentru a îndeplini mai eficient cerințele clienţilor dvs.

Luaţi legătura cu noi pentru a afla despre modul în care un audit de secunda parte derulat pe baza criteriilor dvs. vă poate optimiza procesul de producţie.