Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de aufit, certificare, verificare și instruire oferite de firma SGS vă sprijină în cela mai bune practici de responsabilitate corporatistă și vă ajută să integraţi cele mai înalte standarde în cadrul organizației dvs.

De la sistemele de management al sănătății şi securității în muncă la audituri privind responsabilitatea socială, noi vă ajutăm să respectați cele mai înalte standarde internaționale pentru domeniul dvs. de activitate. Rețelele noastre globale de specialiști dețin cunoștințele necesare şi experienţa relevantă pentru stabilirea valorilor de referință privind atingerea nivelelor necesare de răspundere și responsabilitate socială. Verificarea de către echipele noastre de experţi vă va asigura o încredere sporită în sistemele dvs. actuale şi va indica oportunităţi pentru îmbunatățiri viitoare. Un program de sensibilizare şi de instruire va asigură că standardele dvs. înalte sunt aplicate în organizaţia dvs. în ansamblul ei și în lanțul dvs. de aprovizionare.

O reputație mai bună a firmei dvs. poate fi doar o veste bună pentru performanțele dvs. în afaceri. Sunaţi-ne azi pentru elaborarea unui plan de audit individualizat, certificare, verificare soluţii de instruire care vă vor ajuta în afacerile dvs.