Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Sistemele de management al calităţii AS9100 pentru standardul din domeniul aerospaţial, adoptate în întreaga lume, acoperă întregul lanţ de aprovizionare din domeniul aerospațial, inclusiv companiile care proiectează şi produc echipamente; care furnizează accesorii sau piese de schimb; şi asigură furnizarea şi mentenanţa sau revizia generală şi reparaţiile.

Au fost concepute o serie de standarde conexe pentru a fi utilizate în anumite sectoare din acest domeniu. AS9120 este standardul pentru sistemul de management al calităţii care se referă la evaluarea furnizorilor din domeniul aerospaţial. Standardul AS9120 a fost elaborat pentru furnizorii de liste de inventar din domeniul aerospaţial sau distribuitori intermediari care revând, distribuie si depozitează componente aviatice si aerospaţiale. Un certificat AS9120 le demonstrează partenerilor dvs. din industria aerospaţială că înţelegeţi standardul, îndepliniţi cerinţele şi că v-aţi asumat angajamentul în privința siguranţei aeronautice. Reţeaua globală de auditori SGS pentru industria aerospaţială realizează certificări şi audituri AS9120 independente, recunoscute global, pentru furnizorii şi distribuitorii de componente aeronautice din toată lumea.

Noi suntem liderul mondial în certificare, audit şi verificare. Avem anvergura necesară, dată de experienţa în industria aerospaţială, pentru a verifica dacă operaţiunile dvs. îndeplinesc cerinţele AS9120. Inspectorii noştri foarte competenţi cunosc în amănunt acest standard. Ei se asigură că înţelegeţi standardul şi modul în care acesta influenţează procesele dvs. operaţionale.

Suntem un lider de încredere în certificarea la standardele industriei aerospaţiale. Recomandările inspectorilor noştri vor contribui la eficientizarea şi rentabilizarea operaţiunilor dvs., acestea devenind conforme cu cerinţele standardului AS9120.

Fiţi partenerul nostru pentru a obţine certificarea AS9120, care va dovedi competenţa dvs. în industria aerospaţială. Contactați acum echipa noastră de încredere.