Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Multe componente de aeronavă sunt proiectate şi fabricate pentru a funcţiona 50 de ani sau chiar mai mult. Ca urmare a ciclului lung de viaţă, industria aeronautică admite faptul că lucrările corespunzătoare de reparaţie, mentenanţă şi revizie generală (MRO) sunt vitale pentru funcţionarea continuă şi sigură a aeronavelor.

Ca răspuns la aceste nevoi unice, părţile interesate din industria aeronautică au dezvoltat standardul internaţional AS/EN 9110 pentru a controla procedurile de reparaţie şi mentenanţă, managementul calităţii şi abilităţile şi calificările minime ale celor care efectuează lucrările de reparaţie, mentenanţă şi revizie generală (MRO).

Standardul AS/EN 9110 stabileşte criterii pentru firmele care furnizează servicii de mentenanţă, reparaţie şi revizie generală pentru aeronave comerciale, private şi militare. Acest standard se aplică şi firmelor care fabrică piese şi componente pentru aeronave şi care doresc să obţină de la Autoritatea Federală a Aviaţiei (FAA) aprobarea PMA pentru fabricarea de componente. AS/EN 9110 nu înlocuieşte, ci completează celelalte cerinţe normative şi contractuale pe care trebuie să le îndepliniţi. SGS furnizează servicii de inspecţie a mentenanţei aeronavelor şi certificări conform AS/EN 9110, ceea ce vă oferă numeroase avantaje importante:

  • O înţelegere deplină a cerinţelor iniţiale şi permanente impuse de standardul AS/EN 9110 operaţiunii şi furnizorilor dumneavoastră
  • Proceduri mai eficiente de management al documentaţiei, care au ca rezultat un grad mărit de eficienţă şi de reducere a costurilor
  • Identificarea sectoarelor ameliorabile din organizaţia dumneavoastră

SGS este organismul de certificare, inspecţie şi verificare lider la nivel mondial. Avem anvergura necesară, obţinută din experienţa în industria aeronautică, pentru a verifica dacă operaţiunile dumneavoastră de mentenanţă, reparaţie şi revizie generală îndeplinesc cerinţele AS/EN 9110. De asemenea, ne asigurăm că înţelegeţi standardul şi modul în care acesta influenţează procesele dumneavoastră operaţionale.

Obţinând certificarea conform AS/EN 9110, vă demonstraţi angajamentul vis-a-vis de securitate şi calitate. Deveniţi partenerul firmei SGS pentru a obţine o certificare de încredere şi amplă, recunoscută în toată industria aeronautică.