Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testarea metalelor din cenuşa incineratoarelor oferită de SGS - stabiliţi concentraţiile de metal din cenuşa incineratoarelor de deşeuri municipale (MIBA) prin metoda noastră unică.

Cenuşa din deşeuri conţine în general anumite concentraţii de metale valoroase. Odată ce metalele sunt preluate din cenuşă, o puteţi utiliza ca material de construcţie secundar. Pentru a creşte la maximum profitul obţinut din cenuşa deşeurilor, trebuie să cunoaşteţi tipul şi cantitatea de metale conţinute.

Drept urmare, am pus la punct testarea fracţiei metalice din cenuşa incineratoarelor de deşeuri municipale - o metodă de testare unică, concepută în strânsă cooperare cu Asociaţia pentru Managementul deșeurilor din Olanda (VA) pentru a stabili categoria şi cantitatea de metale din cenuşa deşeurilor.

De ce să alegeţi testarea metalelor din cenuşa incineratoarelor oferită de SGS?

Vă putem ajuta să:

  • Stabiliţi tipul şi cantitatea de metale prezente datorită metodei noastre complete de testare a fracţiei metalice în cenuşa incineratoarelor
  • Evaluaţi mai precis cenuşa din incineratoare
  • Identificaţi calitatea cenuşii curăţate şi să comparaţi rezultatele cu cererea privată sau cu legislaţia publică

Testarea metalelor din cenuşa incineratoarelor - testare MIBA complet dezvoltată de la un lider mondial.

Fiind principalul furnizor de produse de testare din lume, vă oferim o vastă experienţă în eşantionarea şi manipularea deşeurilor, precum şi a materialelor secundare de construcţie.

Pentru a discuta modul în care serviciul nostru de testare a metalelor din cenuşa incineratoarelor vă poate ajuta, contactaţi-ne chiar astăzi.