Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de sisteme avansate vă pot ajuta să asigurați succesul automatizării procesului dvs.

Mulţumită serviciilor noastre de sisteme avansate, suntem lider de piață în aplicarea de tehnologii metalurgice unice pentru optimizarea performanței instalațiilor și a activelor din sectorul minier. Cu peste 100 de sisteme instalate în întreaga lume, vom colabora cu dvs. pentru a vă furniza serviciul de implementare și post-vânzare de care aveți nevoie.

Produsele şi serviciile noastre:

Sisteme Experte în Tehnologia Modulară Specializată (MET)

Dezvoltată de SGS, MET este o platformă de sisteme experte care foloseşte tehnologii avansate de control pentru a crea și implementa soluții specializate în timp real, critice pentru desfăşurarea activităţii. Oferă:

  • Aplicații pentru concasare, sfărâmare, flotație și drenaj
  • Timp de implementare redus și practici exemplare standardizate pe baza codificării filozofiei de control
  • Interfață prietenoasă și navigare intuitivă, care permite mai multor persoane-cheie din fabrică să acceseze sistemul expert
  • Logica motorului de reguli încorporează logica fuzzy și controlul predictiv al modelului (MPC)

Sisteme METcam de Viziune Artificială 

METcam asigură monitorizarea continuă pentru alimentarea sistemelor avansate de control, înlocuind inspecția vizuală a operatorului. Acesta include:

  • METfroth: caracterizare a spumei din celulele de flotaţie
  • METrock: măsurarea fragmentării minereului de pe benzile transportoare
  • METball: determinarea alimentării cu bile pentru mori

Evaluări de Control

Vom realiza o anchetă de control a procesului dvs. pentru a identifica starea sistemului dvs. de instrumentare și control, identificând lacunele pe care trebuie să le acoperiți înainte de implementarea unui sistem expert. Cu experiența noastră vastă în implementarea proceselor avansate, vă putem ajuta să găsiți modul inteligent de a vă aduce instalația la un nivel optim de automatizare.

Servicii de asistenţă

Deoarece considerăm că succesul unui proiect se bazează pe proprietatea clientului asupra sistemului, oferim servicii complete de asistență la distanță și servicii de asistență pe teren. Serviciile noastre de asistență vor asigura funcționarea optimă a sistemului dvs. expert, astfel încât să puteți obține rezultate maxime din soluția dvs. MET.

De ce să alegeţi serviciile SGS de sisteme avansate?

Cu zeci de ani de experiență practică și o vastă expertiză operațională, SGS înțelege procesele instalaţiilor dvs. și dispune de instrumentele necesare pentru a le aduce la noi niveluri de performanță și optimizare. Personalul nostru specializat contribuie atât cu experienţa, cât şi cu cunoştinţele pe care SGS le aplică pe amplasamentul proiectului. Ei vor lucra împreună cu dvs. pentru a elabora cea mai bună strategie de automatizare a procesului dvs. și pentru a identifica oportunitățile de îmbunătățire. 

Serviciul nostru de transfer al aplicaţiei și de post-etanşare include:

  • Garanţia performanţei
  • Instruire practică și post-vânzare, cu sisteme de cod deschis
  • Serviciu de asistență complet, cu prezență regională

Contactaţi-ne astăzi pentru mai multe informaţii despre sistemele avansate ale SGS.