Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cursuri de instruire privind securitatea lanțului de aprovizionare oferite de SGS – o gamă largă de cursuri privind securitatea lanțului dumneavoastră de aprovizionare.

Cursurile nostre de instruire privind securitatea lanțului de aprovizionare vă oferă o înțelegere a scopului și a cerințelor ISO 28000 referitoare la sistemele de management al securității lanțului de aprovizionare (SCSMS). Vă putem ajuta de asemenea să înţelegeţi principiile programului de parteneriat vamal-comercial al SUA împotriva terorismului (CTPAT).

Lanțul de furnizare de cursuri de instruire privind securitatea poate fi ajustat pentru orice nivel și set de competențe, oferind orice, de la calificarea de bază la competențe avansate pentru auditorii celor care concep, dezvoltă, implementează și mențin sistemele de management al siguranței lanțului de aprovizionare.

De ce să alegeți instruirea pentru securitatea lanțului de aprovizionare de la SGS?

Ca lider mondial în furnizarea de cursuri de instruire privind securitatea lanțului de aprovizionare, vă oferim o experiență vastă în sistemele de management al securității lanțului de aprovizionare și o rețea globală de profesioniști specializați. Vă oferim acces la cele mai bune practici globale pentru a vă ajuta să vă asigurați îmbunătățirea continuă a proceselor SCSMS. În plus, experiențele noastre de pregătire combinată și tehnicile de învățare accelerată vă ajută să vă atingeți obiectivele de instruire, individual sau pentru întreaga forță de muncă.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum vă pot ajuta cursurile noastre privind securitatea lanțului de aprovizionare, pe dumneavoastră și organizația dumneavoastră.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.