Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

În orice domeniu, există riscuri cu privire la sănătate, siguranță și mediu, care trebuie identificate și eliminate cu ajutorul unor proceduri clare de management al riscului.

Introducerea standardului ISO 31000 a permis organizațiilor să dezvolte standarde și proceduri la nivel înalt pentru evaluarea și diminuarea riscurilor în toate operațiunile.

ISO 31000 introduce principii și instrucțiuni generale cu privire la managementul riscului. Nu este caracteristic niciunui domeniu sau sector de activitate, și poate fi utilizat de orice organizație publică sau privată, este aplicabil pentru orice tip de risc și pentru o gamă largă de activități și operațiuni. ISO 31000 este punctul global de referință pentru sistemele de management al riscului, iar alegerea acestuia vă asigură un loc de frunte pe piață și le oferă clienților dvs. încredere în adoptarea deciziilor dvs. strategice.

Echipele de specialiști SGS vă oferă sesiuni de instruire despre standardul ISO 31000 și evaluarea sistemelor ISO 31000 de management al riscului. Experiența și expertiza noastră globale ne asigură că avem experți în domeniul sau sectorul dvs. de activitate, disponibili în orice locație din lume. Aflați mai multe informații despre ISO 31000.