Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă ajuta să gestionaţi deşeurile şi pentru a îmbunătăţi certificările de mediu ale produselor dumneavoastră, SGS oferă o gamă de servicii de mediu pentru a vă ajuta să respectaţi toate regulamentele relevante.

Dacă activităţile dumneavoastră economice implică gestionarea produselor reziduale care ar putea fi clasificate drept periculoase, noi vă oferim o gamă de servicii pentru a vă garanta că deşeurile dumneavoastră sunt gestionate eficient şi conform reglementărilor. Serviciile noastre privind deşeurile şi produsele includ eşantionarea deşeurilor şi monitorizarea tasării gropilor de gunoi pentru a vă oferi informaţii sigure şi de încredere referitoare la produsele şi activităţile dumneavoastră. În calitate de lideri mondiali în analize de laborator, oferim servicii complete de eşantionare şi monitorizare a deşeurilor pentru a proteja firma dumneavoastră şi mediul.

Evitaţi penalizările costisitoare şi pătarea reputaţiei dacă vă gestionaţi deşeurile într-un mod transparent şi sigur pentru mediu. Sunaţi astăzi echipele noastre acreditate pentru a profita de serviciile noastre privind deşeurile şi produsele.


Orice activitate care generează deşeuri şi implică gestionarea producţiei şi securitate în muncă trebuie să respecte standarde stricte de reglementare privind sănătatea, securitatea în muncă şi mediul. Specialiştii noştri de la SGS pot oferi o serie de verificări, audituri şi certificări pentru a garanta şi demonstra conformitatea la fiecare nivel iar soluţiile noastre multidisciplinare îmbină ştiinţă şi inginerie la unităţi profesionale din toată lumea. Aflaţi mai multe.