Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Oferim o gamă de servicii de testare geotehnică pentru calcularea cerinţelor dumneavoastră pentru o fundaţie solidă a clădirii. Pentru a asigura succesul proiectului dumneavoastră, contactaţi SGS astăzi.

Studiile noastre geotehnice furnizează datele de care aveţi nevoie pentru planuri temeinice şi precise pentru construcții, lucrări de drumuri și căi ferate, terenuri industriale sau construcții civile. După efectuarea analizei, vă vom oferi un raport clar şi detaliat. Grafice uşor de înţeles ajută la explicarea datelor şi vă arată tipul de fundaţii de care veţi avea nevoie pentru planurile dumneavoastră.

Utilizăm o gamă largă de tehnici pentru a evalua rezistența solului și prezența apei. Tehnicile noastre de testare geotehnică a solului includ:

  • Foraj şi carotaj 
  • Prelevare de probe netulburate 
  • Achiziție de parametri utilizând manometre mecanice sau electrice
  • Teste de penetrare cu con (CPT)
  • Teste preliminare de tip PANDA pentru compactarea solului
  • Teste de încărcare cu placa pentru compactarea solului
  • Teste de penetrare dinamică pentru densitatea solului
  • Teste de infiltrare a apei

Investigaţiile includ determinări ale conţinutului de umiditate şi ale masei unității de volum, precum şi metode geodezice de control al compactării.

Lucrăm împreună cu dumneavoastră la elaborarea de soluții care să facă faţă oricăror provocări întâmpinate în proiectul dumneavoastră. Laboratoarele noastre vor examina probele dumneavoastră de sol şi vor stabili metode care ar putea fi necesare pentru îmbunătăţirea solului. De asemenea, ne putem asuma responsabilitatea unei supravegheri la fața locului a oricăror terasamente.

Serviciile noastre de testare geotehnică şi de verificare la fața locului sunt certificate în conformitate cu standardele de calitate naţionale şi internaționale şi diferite autorităţi responsabile.

Pentru a demara următorul dumneavoastră proiect, contactaţi-ne astăzi pentru un plan detaliat de acţiune.