Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă o serie de servicii de eşantionare şi de testare în materie de mediu pentru a oferi dovada că vă angajaţi să reduceţi la minimum impactul dumneavoastră asupra mediului.

Vă putem ajuta să garantaţi respectarea tuturor reglementărilor relevante pentru sectorul dumneavoastră de activitate în ceea ce priveşte emisiile de aer, praf, zgomot, mirosuri şi vibraţii. Serviciile noastre includ eşantionarea aerului, a prafului şi a particulelor, monitorizarea zgomotului, măsurarea mirosurilor şi a vibraţiilor şi evaluarea câmpului electromagnetic.

Contactaţi astăzi echipele noastre acreditate şi de încredere pentru mai multe informaţii.

Este esenţial să ne asigurăm că managementul sănătăţii, securităţii în muncă şi al mediului respectă standardele stricte de reglementare impuse pentru operaţiile privind aerul, pulberile, zgomotul, mirosurile şi vibraţiile. La SGS vă oferim o gamă largă de controale, verificări şi certificări pentru a garanta şi demonstra conformitatea la fiecare nivel. Contactaţi-ne pentru a afla mai multe despre modul în care putem garanta că respectaţi cele mai bune standarde mondiale privind mediul, sănătatea şi securitatea în muncă.