Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pe baza a diverse standarde internaţionale, noi ne asigurăm că toate organizaţiile dispun de sisteme eficiente de sănătate şi securitate în muncă pentru a proteja angajaţii, pentru a câştiga încrederea consumatorilor şi pentru a consolida reputaţia companiei dumneavoastră.

Calitatea, sănătatea, securitatea şi mediul: SGS vă ajută să aveţi grijă.

Sănătatea și securitatea în muncă sunt de importanţă majoră pentru companiile de succes - binele şi siguranţa angajaţilor trebuie să fie pe primul loc deoarece, după cum se ştie, oamenii sunt cel mai important atu pe care îl aveţi. În plus, pe lângă faptul că veţi avea grijă direct de personalul dumneavoastră, o serie de politici CSSM solide vor avea şi un alt efect: puteţi proteja colegii, familia, angajatorii, consumatorii, furnizorii, comunităţile din zonă şi alţi membri ai publicului afectaţi de mediul dumneavoastră de lucru.

Aveţi fără îndoială politici şi proceduri de sănătate şi securitate deja implementate. Dar puteți fi siguri că aderaţi la cele mai bune practici? Respectaţi reglementările locale, naţionale şi chiar şi internaţionale? Dacă da, puteţi s-o şi demonstraţi?

SGS deţine soluţii şi răspunsuri. Noi vă putem oferi consiliere şi instruire în diverse probleme de calitate, sănătate, securitate şi mediu. Fiind lider mondial în inspecție, certificare, testare şi verificare, suntem complet familiarizaţi cu legislaţia locală - şi cu standardele internaţionale. Standarde precum ISO 31000 şi REACH. Vă putem ajuta în materie de igienă profesională sau igiena muncii, precum şi în verificarea mediului de lucru în materie de calitate a aerului, praf, zgomot şi vibraţii, verificare tehnică prealabilă şi substanţe periculoase. Şi suntem specializaţi în audituri de mediu și în sustenabilitatea economică şi socială.

Împreună, putem schimba considerabil universul dumneavoastră de activitate. Contactați-ne acum pentru a afla cum vă putem ajuta.