Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Bifenilii policlorurați (PCB) sunt unele dintre cele mai strict reglementate și periculoase substanțe chimice. Pentru a afla dacă practicile dumneavoastră industriale emit aceste substanțe toxice, contactați SGS astăzi pentru testarea bifenililor policlorurați (PCB).

Bifenilii policlorurați sunt utilizați în multe produse, de la transformatoare și materiale de construcții, la cerneluri și vopsele. Unii dintre ei sunt toxici și pot fi eliberați în mediu prin contaminarea cu bifenili policlorurați din gropile de gunoi și din incinerările industriale.

Deoarece sunt destul de stabili ca să reziste la descompunere, bifenilii policlorurați rămân în mediu. De exemplu, aproximativ zece procente din bifenilii policlorurați produși de la introducerea lor în anii 1920 există în mediu și astăzi. Bifenilii policlorurați pot de asemenea fi purtați pe distanțe mari. Drept consecință, aceștia pot fi responsabili pentru o contaminare gravă la nivel global a mediului și pot dăuna sănătății oamenilor. Din acest motiv, sunt interziși sau sever restrictionați în multe țări. 

Pentru a ține sub control acest pericol grav pentru mediu și sănătate, aveți nevoie de profesioniști experimentați care să localizeze toate sursele probabile de bifenili policlorurați și să ofere soluții practice pentru controlul și eliminarea lor.

Laboratoarele noastre de la fața locului colectează probe dintr-o gamă de surse posibile și analizează prezența bifenililor policlorurați. Rapoartele rezultate vă furnizează sfaturi și recomandări pentru respectarea tuturor reglementărilor curente și pentru adaptarea practicilor la locul de muncă cu scopul de a reduce prezența bifenililor policlorurați.

Reduceți la minim impactul nefavorabil asupra mediului și asigurați-vă că practicile dumneavoastră nu cauzează pericole pentru sănătatea oamenilor. Asigurați sănătatea pentru viitorul companiei dumneavoastră. Sunaţi astăzi echipa noastră.