Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS MultiTrace vă permite să efectuaţi screeningul solului şi al apei dumneavoastră pentru depistarea a sute de contaminanţi într-o singură analiză rapidă. Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti în screeningul mediului.

SGS MultiTrace® este o metodă analitică de screening rapidă, cu elemente multiple, care oferă o analiză cuprinzătoare a sute de contaminanţi găsiţi în probele de sol şi de apă subterană. Vă permite să faceți o investigaţie de mediu preliminară amănunţită a calităţii terenului dumneavoastră. Această metodă rapidă integrată de screening vă asigură rezultatele în termen de cinci zile. MultiTrace va proteja interesele afacerii dumneavoastră ajutându-vă să vă informaţi mai bine cu privire la istoricul terenului dumneavoastră şi să atenuaţi riscurile inerente în fazele iniţiale ale proiectului dumneavoastră.

Tehnologia noastră de testare de ultimă generaţie examinează nivelurile scăzute ale unei liste extinse cu micropoluanţi şi poluanţi organici persistenţi (POP) şi cu alte substanţe. Cei 350 de compuşi ţintă sunt selectaţi cu atenţie şi sunt revizuiţi şi actualizaţi continuu pentru a ne asigura că îi includ pe toţi cei impuşi conform legislaţiei locale şi internaţionale actuale. Includem, de asemenea, acele substanţe care anticipăm că vor fi relevante conform reglementărilor viitoare privind mediul.

MultiTrace este un instrument de evaluare a riscurilor reale, acreditat la standarde internaţionale şi având un preţ competitiv. Rezultatele testelor vă oferă o bază ştiinţifică şi obiectivă pentru investigaţii suplimentare şi mai detaliate ale solului şi ale apei subterane dacă este nevoie.

Lăsaţi echipa noastră experimentată şi informată să se ocupe de testele dumneavoastră de mediu. Pentru o analiză rapidă a unei game largi de contaminanţi, SGS MultiTrace este soluţia. Sunaţi-ne astăzi.