Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de monitorizare a terenului oferite de SGS includ evaluarea potenţialului şi eficienţei atenuării naturale a contaminanţilor în solul şi apa dumneavoastră. Sunaţi-ne acum pentru mai multe detalii.

Eliminarea contaminării solului şi a apei subterane poate însemna folosirea unei combinaţii de tehnici încercate şi sigure. Una din cele folosite în etapele finale ale unei decontaminări este atenuarea naturală. Folosind această tehnică ieftină şi naturală, vă putem ajuta să evaluaţi eliminarea finală reuşită a contaminanţilor de pe terenul dumneavoastră şi din împrejurimi.

Atenuarea naturală este un proces care se produce în natură. Se referă la transformarea naturală a anumitor contaminanţi (de exemplu hidrocarburi sau solvenţi) prin degradare chimică. Monitorizând cu atenţie şi testând acest proces in-situ, putem stabili rolul pe care îl joacă într-o decontaminare reuşită.

Pentru a ne asigura că acesta funcţionează pentru a reduce contaminarea mediului, monitorizarea regulată este esenţială. Serviciile noastre de monitorizare a atenuării naturale vă ajută să verificaţi reducerea contaminării.

Folosind software de specialitate şi tehnici de modelare de ultimă oră, specialiştii noştri pot interpreta şi reacţiile chimice şi biochimice ale atenuării. Putem simula comportamentul contaminanţilor prin integrarea altor factori care contribuie la condiţiile de atenuare.

Dacă este necesară o decontaminare suplimentară, veţi avea date de ultimă oră care să arate exact unde sunt zonele cu probleme astfel încât dumneavoastră să acordaţi prioritate unui plan de măsuri corespunzătoare.

Sunaţi astăzi echipa noastră experimentată pentru a afla mai multe despre monitorizarea atenuării naturale pe terenul dumneavoastră.