Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Analiza microbiologică este esențială pentru siguranța și igiena afacerii dumneavoastră.

Singurul mod în care puteți fi siguri că produsele și procesele dumneavoastră nu ascund bacterii este să stabiliți cu SGS o testare microbiologică a mediului. Sunaţi astăzi laboratoarele noastre experte.

Suprafețele de lucru, apa, praful și componentele pot conține bacterii care pot contamina atât procesele de producție de la locul dumneavoastră de muncă, cât și produsele finale și activele. Este important pentru sănătatea oamenilor ca dumneavoastră să vă asigurați că apa potabilă este fără bacterii și adecvată scopului dar și să respectați cerințele normative necesare.

Serviciile noastre de analize de mediu includ testarea microbiologică a mediilor interioare și exterioare pentru a determina dacă există contaminare, de unde provine și care este cea mai bună metodă de remediere.

Ne angajăm în furnizarea unei abordări complete pentru toate nevoile dumneavoastră analitice de mediu. De aceea, noi oferim de asemenea sprijin și servicii suplimentare în combinație cu testarea analitică, oferind îndrumare pentru aspecte normative și de conformitate, în timp ce furnizăm asistența tehnică de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele.

Toate serviciile noastre de testare microbiologică sunt efectuate în conformitate cu reglementările naţionale şi internaţionale și vă vor ajuta să respectați cerințele normative. Efectuăm testări pentru:

  • Salmonella
  • Listeria
  • E. coli
  • Stafilococ
  • Coliforme de origine fecală și totale
  • Numărul de bacterii heterotrofice sau numărul total de bacterii de pe placă (HPC, TPC)
  • Numărul total de bacterii de pe placă/numărul de bacterii aerobe de pe placă/ metoda standard de determinare a numărului de bacterii de pe placă
  • Drojdie și mucegai

Serviciile noastre de înaltă calitate asigură că probele sunt sigure, igienice și protejate de contaminare încrucișată. Rezultatele sunt rapide, cu un timp mediu de livrare de șapte zile lucrătoare.

Evitați contaminarea bacteriană care poate provoca focare de infecție și daune afacerii dumneavoastră. Sunați astăzi echipa noastră de specialiști și luați inițiativa asigurându-vă că mențineți bunele practici de lucru.