Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a fi siguri că echipamentele şi operaţiile dumneavoastră nu permit pătrunderea de metale cu activitate scăzută în mediu, SGS oferă o analiză a urmelor de metale pentru a identifica zonele de risc din sectorul dumneavoastră de activitate. Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti.

Urmele de metal, chiar şi cu activitate scăzută, pot contamina mediul ca urmare a unor procese industriale sau chimice. Amalgamele, sudurile conductelor, învelișurile metalice şi alte componente, toate pot prezenta riscul pătrunderii unor cantităţi de metale în apă sau sol. Ele pot pătrunde şi în lanţul alimentar - de exemplu, mercurul se poate acumula în crustacee - de unde pot afecta nefavorabil sănătatea umană.

Analiza efectuată de noi a metalelor cu activitate scăzută şi specierea metalelor pot stabili zonele cu probleme potenţiale din sectorul dumneavoastră de activitate şi vă pot ajuta să concepeţi un plan pentru a reduce la minimum riscul în viitor.

Avem experienţa necesară ca să vă oferim soluţii pentru operaţiile dumneavoastră pe amplasament şi în afara acestuia. Executăm cartografiere în jurul uzinei dumneavoastră şi a proceselor acesteia. Folosind aparatura şi echipamentele cele mai moderne, echipa noastră de specialişti în analize prelevează probe de mediu din apa potabilă, apa râurilor sau din apele uzate, din sol, sedimente sau nămol, peşte şi crustacee.

Analiza şi specierea metalelor cu activitate scăzută vă vor spune unde se află zonele cu probleme pe amplasamentul dumneavoastră, folosind tehnici avansate cum ar fi plasma cuplată inductiv - spectrometrie de masă de înaltă rezoluţie. Rapoartele noastre vă vor oferi o mai bună înţelegere cu privire la ce formă de metale cu activitate scăzută se acumulează şi la cum sunt ele dispersate prin procesele dumneavoastră. În plus, cercetăm prezenţa contaminării cu metale pentru a diferenţia forma în care este prezent metalul, permiţându-ne să evaluăm biodisponibilitatea şi impactul ecotoxicologic.

Putem examina metodele de decontaminare şi de eliminare adecvate priorităţilor dumneavoastră. Contactaţi astăzi echipa noastră de specialişti pentru ca activităţile dumneavoastră să se desfăşoare în continuare în mod sigur şi eficient.