Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Laboratoarele acreditate ale SGS vă pot oferi o analiză rapidă a pesticidelor pentru a testa prezenţa a sute de pesticide. Fiţi încrezători că firma dumneavoastră respectă toate liniile directoare necesare şi sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti.

Lista pesticidelor creşte în fiecare an. Expunerea la cantităţi scăzute poate avea drept consecinţă cantităţi care se acumulează în corpul uman iar acest lucru este asociat cu probleme de sănătate şi legate de imunitate. Drept urmare, sectoarele industriale - de la cel farmaceutic la cel chimic, al produselor cosmetice şi cel agricol - trebuie să respecte standardele internaţionale privind nivelurile maxime de reziduuri din produsele lor.

Analiza efectuată de noi a pesticidelor cu activitate scăzută vă poate ajuta să îndepliniţi cerinţele privind acreditarea şi obţinerea autorizaţiilor. Dezvoltată de specialiştii noştri, serviciul acreditat Multilab, analiza pesticidelor efectuată de noi foloseşte tehnici avansate pentru a reduce semnificativ timpul de testare şi pentru a vă oferi rezultate rapide şi sigure. Noi utilizăm o metodă cu mai multe reziduuri, folosind cromatografia de înaltă rezoluţie pentru a căuta simultan peste 320 de pesticide într-o singură analiză rapidă. Multilab este un reper pentru expertiza de mediu. Oferim rezultate rapide pentru examinări ale apei puţurilor, ale râurilor şi lacurilor, aerului, solului, deşeurilor şi sedimentelor, ale fructelor şi legumelor şi ale produselor lactate.

Avem cea mai mare reţea globală de laboratoare din lume. Sunaţi-ne astăzi şi asiguraţi-vă că produsele dumneavoastră sunt sigure şi respectă standardele din domeniu.